Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 320 de șoferi au fost sancționați miercuri, de polițiștii din Alba. 227 dintre ei au depășit limita legală de viteză

Publicat

Peste 320 de conducători auto au fost sancţionaţi, într-o singură zi, pentru abateri la regimul rutier. În ciuda condițiilor meteo, care ar fi presupus reducerea vitezei de circulație, 227 au apăsat prea tare pedala de accelerație și au depășit limita legală de viteză.

Potrivit IPJ Alba, la data de 17 martie 2021, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive.

Polițiștii au folosit 17 aparate radar care au fost amplasate în zonele identificate cu risc de producere a accidentelor datorate excesului de viteză.

În cadrul acestei acţiuni au fost depistaţi şi sancţionaţi contravenţional, 227 de conducători auto care au depăşit limita legală de viteză cu toate că circulația rutieră s-a desfășurat, ieri, sub avertizarea meteorologică de vreme rea, în condiții de ploaie.

Alţi 82 de conducători auto au fost amendaţi pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Complementar sancţiunilor contravenţionale, poliţiştii au dispus măsura reţinerii permisului de conducere faţă de 11 conducători auto.

Reamintim:

  • Unul din trei accidente se produce din cauza vitezei, pe drumurile din afara localităților!
  • Viteza este una dintre principalele cauze de mortalitate, în ultimii ani.

Recomandăm:

  • Respectați regimul legal de viteză!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax