Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 330 de şcoli din judeţul Alba autorizate de DSP. Alte 204 unităţi de învăţământ aşteaptă verdictul instituţiei sanitare

Publicat

În judeţul Alba, din 539 de unităţi de învăţământ, doar 335 de şcoli sunt pregătite să îşi aştepte elevii în bănci, în luna septembrie. Până în prezent, 204 unităţi de învăţământ sunt în curs de autorizare, iar, potrivit directorului DSP Alba, Horea Timiş, dacă până în data de 16 septembrie nu îndeplinesc condiţiile optime de igienă pentru începerea anului şcolar, nu vor primi aviz favorabil.

Pentru buna funcţionare a şcolilor, conducerea unităţii de învăţământ trebuie să aibă în vedere asigurarea cu apă curentă, grupuri sanitare şi a circuitelor funcţionale a clădirii.

Totuşi, dacă nu primesc avizul de funcţionare al DSP-ului, şcolile pot fi deschise în 16 septembrie, dar, în cazul apariţiei unor probleme, răspunzători se vor face cei din conducerea unităţilor de învăţământ şi ai primăriilor.

Unităţile de învăţământ care nu au apucat să depună dosarul de autorizare a funcţionalităţii mai au timp până la începerea anului şcolar, 16 septembrie.

foto: arhivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax