Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 35.000 de oameni la Alba Iulia, de 1 Decembrie. Mesajul de mulțumire al primarului Mircea Hava

Publicat

Peste 35.000 de oameni au ales să petreacă Ziua Națională a României din acest an la Alba Iulia, potrivit primarului Mircea Hava. Acesta a ținut să mulțumească, pe rețeaua de socializare Facebook, celor care au venit în Cetatea din inima țării pentru a sărbători ultima aniversare din două cifre a României mari.

„Vă mulțumesc! Pentru felul în care sublimul, dragostea și bucuria au apărut din nou în Cetate, spontan și neprogramat, la Alba Iulia, în inima României. Pentru că niciun certificat și nicio diplomă nu atestă cei o sută de ani de existență, precum iubirea voastră față de România, țara pe care înaintașii ne-au recuperat-o, iar noi avem datoria să o păstrăm unită. Pentru că un asemnea eveniment poate să nu fie perfect organizat, dar voi ați arătat că nu programul, ci idealul unește oamenii.

Au fost peste 35.000 de români în Cetate, iar pentru asta se cuvine să vă mulțumim. Chiar și gurilor știrbe care, frematând de plăcere, au vorbit despre această sărbătoare ca despre un eveniment pe avarie. Tuturor! Ce s-a întâmplat ieri a fost mai mult, MULT mai mult decat o <schimbare de prefix>. Ultima aniversare din două cifre a României mari și, în același timp, pasul spre maturitatea noastră , ca nație, spre 100 DE ANI DE ROMÂNIA.

Sunt mândru, ca român, că acest drum începe, ca și acum 100 de ani, tot de la Alba Iulia, din Cealaltă Capitală. Avem un an întreg, până la următorul 1 Decembrie, să arătăm nu doar țării, ci lumii întregi că românii sunt un popor care contează pe hartă și că, la 100 de ani de la Unire, suntem și functionăm ca o o adevărată comUNITATE. La mulți ani, români! La mulți ani, România!”, a transmis primarul Mircea Hava, pe rețeaua de socializarea Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax