Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 35 de milioane de euro, bugetul necesar pentru Referendumul de redefinire a familiei

Publicat

referendum

Peste 35 de milioane de euro, este bugetul acordat de statul român pentru organizarea și desfășurarea refedendumului pentru familie. Imprimarea buletinelor de vot se va face de către Monitorul Oficial, ștampilele vor fi realizate de către Monetăria Statului iar timbrele vor fi confecționate de către Imprimeria Națională.

Referendumul pentru revizuirea Constituţiei în forma adoptată de Parlament va avea loc pe 6 şi 7 octombrie, între orele 7.00 şi 21.00.

Bugetul necesar pentru organizarea și desfășurarea referendumului național pentru revizuirea Constituției este de 163,712 milioane de lei (peste 35 de milioane de euro).

De asemenea, imprimarea buletinelor de vot se va face de către Monitorul Oficial, ştampilele cu textul „votat” vor fi realizate de Monetăria Statului, iar confecţionarea timbrelor autocolante vor fi realizate de către Imprimeria Naţională.

“Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor”, se arată în propunerea de modificare a art. 48 alin. (1) din Constituţia României.

Astfel, se înlocuieşte sintagma „între soţi” cu „un bărbat şi o femeie”.

Referendumul pentru familie, programat pe 6 şi 7 octombrie 2018, va începe la ora 7 dimineaţa, odată cu deschiderea secţiilor de votare, iar toţi cetăţenii români îşi pot exprima opţiunea până la închiderea secţiilor de votare la ora 21.

Sursă: observator.tv

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax