Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 360 de locuri disponibile în şcolile din Alba, pentru suplinitori. Anul acesta s-au titularizat pe post 60 de cadre didactice

Publicat

p

Cadrele didactice cre au susţinut examenul de titularizare în data de 2 august au participat în data de 13 august la şedinţa publică pentru repartizarea posturilor de titulari. Anul acesta, în judeţul Alba au reuşit să se titularizare 60 de profesori. Cei care nu au obţinut notă de trecere participă joi la şedinţa publică pentru ocuparea posturilor pentru o perioadă determinată.
Deşi au fost disponibile 92 de locuri titularizabile, doar 60 de profesori au fost repartizaţi pe posturi. Vezi aici lista profesorilor titulari. Cei care nu au obţinut nota de trecere au la dispoziţie peste 360 de posturi de suplinitor. Acestea sunt repartizate joi, 16 august, în şedinţă publică. Aici puteţi vedea lista posturilor disponibile.

Reamintim că la examenul de titularizare din acest an, au fost centralizate 412 lucrări. Doar 206 candidaţi au reuşit să treacă pragul notei 7, iar 127 au luat note între 5 şi 7 şi pot ocupa un post de suplinitor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax