Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 38.000 de lei strânși la Târgul caritabil din Alba Iulia. Voluntarii din țară încearcă să adune toți banii pentru Alessia

Publicat

Voluntarii din toată țara, inclusiv din Alba Iulia, au reușit să adune o sumă importantă de bani pentru Alessia, o fetiţă în vârstă de 1 an şi 5 luni, bolnavă de Amitrofie Spinală Musculară de tip 1.

Un efort extraordinar au făcut și albaiulienii, atât cei care au organizat târgul, cât și cei care l-au vizitat. Mulți oameni au donat, unii chiar la fața locului, iar alții au cumpărat dintre produsele expuse. 

Fetița are nevoie de 2,1 milioane de dolari pentru tratament, iar banii sunt strânși printr-o mobilizare extraordinară.

Boala de care suferă micuța duce la degradarea progresivă a musculaturii întregului corp, inclusiv a sistemului respirator.

Până acum câţiva ani, speranţa de viaţă a acestor copii era de 24 de luni. Tratamentul care opreşte evoluţia bolii se numeşte Zolgensma şi este cel mai scump medicament din lume, costă 2.1 milioane de dolari.

”Ei bine, datorită unei colaborări excelente între voluntari, donatori, cumpărători, autorităţi şi mass-media, în doar trei săptămâni târgul caritabil a fost organizat şi şi-a îndeplinit scopul, acela de a contribui la strângerea enormei sume de 2.1 milioane dolari pentru Alessia, diagnosticată cu SMA1 (Amitrofie Spinală Musculară de tip 1), ceea ce înseamnă degradarea progresivă a musculaturii întregului corp, inclusiv a sistemului respirator” au transmis organizatorii târgului desfășurat în weekend la Alba Iulia.

Voluntarii care au organizat târgul de la Alba Iulia au strâns pentru Alessia 38.761 de lei.

Datele pentru eventuale donații pot fi văzute mai jos:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax