Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Peste 40 de brazi, confiscaţi de Poliţie, la Alba Iulia şi Cîmpeni. Patru bărbaţi, amendaţi

Publicat

Poliţiştii din Alba au confiscat, sâmbătă, aţi 47 de brazi, la Alba Iulia şi Cîmpeni. Patru bărbaţi au fost amendaţi.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, în jurul orei 2.30, poliţiştii de siguranţă publică din Cîmpeni l-au depistat pe un bărbat de 37 de ani, din comuna Galda de Sus, în timp ce transporta 20 de brazi cu o autoutilitară. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că documentele de însoţire a pomilor de Crăciun nu erau întocmite în mod corespunzător, motiv pentru care faţă de conducătorul autoutilitarei a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, conform art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar brazii de Crăciun au fost confiscaţi şi predaţi Ocolului Silvic Valea Arieșului Cîmpeni, pentru valorificare.

Tot sâmbătă, poliţiştii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au efectuat un control într-o piață din municipiul Alba Iulia unde se comercializează brazi de Crăciun. Cu ocazia acestui control au fost identificaţi 3 bărbaţi care ofereau, spre vânzare, brazi de Crăciun pentru care nu au putut prezenta documente legal de proveniență.

Poliţiştii au confiscat 27 de pomi de Crăciun, iar faţă de cei 3 bărbaţi a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, conform  prevederilor art. 19  din Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pp

    duminică, 17.12.2017 at 18:32

    Si acum ce o sa se intample cu brazii?

    Si o sa ii planteze cineva inapoi?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax