Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 40 de candidaţi din judeţul Alba, înscrişi la admiterea în Şcoala de Subofiţeri de Pompieri Boldești

Publicat

pompier

La Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba au fost depuse 44 de cereri pentru Şcoala de Subofiţeri de Pompieri “Pavel Zăgănescu” Boldești. Data limită pentru înscrieri a fost 5 decembrie, transmite ISU Alba.

Pentru reducerea deficitului de personal, la nivelul MAI s-a stabilit creșterea cifrei de școlarizare la instituțiile de învățământ postliceale.

În acest context, în perioada 13 – 21 ianuarie 2018, va avea loc un examen de admitere, conform graficelor/calendarelor publicate de fiecare dintre unitățile de învățământ aparținând Poliției, Jandarmeriei, Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și Poliției de Frontieră. Un astfel de examen în luna ianuarie reprezintă o premieră pentru MAI.

Din cele 2.880 locuri scoase la concurs la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, 300 sunt alocate Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești. Din totalul locurilor alocate viitorilor subofițeri de pompieri și protecție civilă, candidaților de etnie romă le sunt alocate două locuri în cadrul școlii.

Termenul de depunere al cererilor de înscriere a fost până la data de 5 decembrie 2017, la unitățile de recrutare, respectiv la structurile de resurse umane ale unităților teritoriale și centrale.

Informaţii suplimentare privind concursul pot fi obţinute la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Unirea” al județului Alba – Serviciul Resurse Umane, la telefon nr. 0258/810411 int. 27120 sau accesând pagina web a ISU Alba – www.isualba.ro și pagina web a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă -www.igsu.ro, respectiv pagina Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești -www.scoaladepompieri.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax