Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 40 kg de artificii indisponibilizate de Poliție de la un magazin din Alba Iulia. Erau scoase la vânzare ilegal

Publicat

Polițiștii din Alba au indisponibilizat 41 de kilograme de articole pirotehnice care erau oferite spre vânzare, fără autorizație. Au fost descoperite în urma unui control la o societate comercială cu punct de lucru în Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, vineri, 22 octombrie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au efectuat un control la un magazin din municipiul Alba Iulia, unde au fost identificate 200 de articole pirotehnice, de divertisment, din categoria F2 (artificii), pentru care societatea nu este autorizată la deținere și comercializare.

Articolele pirotehnice, cu o greutate de 41 de kilograme, au fost indisponibilizate, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept” și  „comercializarea, către publicul larg, a articolelor pirotehnice destinate a fi utilizate de către pirotehnicieni”.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax