Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Peste 400.000 lei de la bugetul local, pentru Zilele Oraşului. Evenimentul cuprinde concerte, spectacol cu laser şi jonglerii cu foc

Publicat

Zilele Oraşului Alba Iulia vor beneficia, anul acesta, de un buget de 420.000 de lei. Consilierii locali au votat, recent, alocarea acestei sume pentru evenimentele cultural-artistice cuprinse în perioada 27 – 29 mai 2011. Potrivit Primăriei Alba Iulia, încă nu a fost stabilită cu exactitate data în care vor avea loc Zilele Cetăţii Alba Carolina. Dacă în 2010, manifestările s-au desfăşurat în 1 mai, anul acesta albaiulienii vor sărbătorii Cetatea, cel mai probabil în data de 7 mai dar încă se mai poartă discuţii.

Potrivit raportului de specialitate prezentat în şedinţa de consiliu, la Zilele Oraşului, albaiulienii vor avea parte de spectacole de muzică pop, latino şi folclor, dar şi elemente de teatru de stradă. Evenimentele vor fi pigmentate cu reprezentaţii de acrobaţii şi muzică pe zidurile Cetăţii, susţinute de trupe din Franţa şi România, animaţie pentru copii – picioroange şi clovni, jongleriicu foc, concursuri de frumuseţe, pantomimă (statui umane) şi cântăreţi ambulanţi.

Vineri, 27 mai, sunt programate parada Gărzii Cetăţii şi salve de tun, foc de artificii şi concerte live cu Silvan Stâncel şi Ovidiu Scridon sau Mandinga. Sâmbătă, 28 mai, sunt aşteptate să urce pe scena evenimentului trupele DJ Project şi Senzor, iar, de la ora 12 noaptea va fi discotecă în aer liber. Duminică, 29 mai, sunt trecute în program spectacole de teatru pentru copii şi dansuri de muzică populară, dar şi concert Loredana Groza sau susţinute de trupe locale. Seara, albaiulienii sunt invitaţi să admire un laser show.

În perioada Zilelor Oraşului, terasele localurilor vor organiza concursuri de darts, bătut cui în buturugă de lemn, de băut bere, de joc de cărţi, dar şi de şah.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax