Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 400 de candidaţi înscrişi pe 120 de locuri la Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Publicat

Vineri, 31 mai, începe examenul de admitere la Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul”, Pe cele 120 de locuri disponibile în anul şcolar 2013-2014, s-au înscris peste 400 de concurenţi.

Admiterea în colegiile militare liceale, conform metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului de admitere în învăţământul militar liceal, se desfăşoară în două etape: în prima, candidaţii susţin o probă eliminatorie de verificare a cunoştinţelor sub forma unui test grilă la disciplinele limba şi literatura română şi matematică. În etapa a doua (8 iulie), candidaţii care au fost declaraţi admis în prima etapă şi au participat la evaluarea naţională sunt ierarhizaţi în ordinea strict descrescătoare a mediilor finale de admitere. Sunt declaraţi admis candidaţii ale căror medii finale de admitere se situează, în urma ierarhizării, în limita numărului de locuri aprobate pentru fiecare colegiu militar liceal.

La Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia s-au înscris 466 de candidaţi (334 băieţi şi 132 fete). Aceştia vor concura pentru ocuparea celor 120 de locuri: 100 pentru băieţi şi 20 pentru fete.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax