Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 400 de şoferi şi pietoni amendaţi de Poliţia Alba, în două zile. Acţiuni pentru siguranţa circulaţiei

Publicat

actiune politia

Peste 400 de şoferi şi pietoni au fost amendaţi de Poliţia Alba, în două zile de acţiuni pentru siguranţa circulaţiei. Poliţişti au reţinut 10 permise şi au dat, în total, amenzi în valoare de aproape 70.000 de lei.

Marţi, Inspectoratul de Poliţie Județean Alba – Serviciul Rutier a organizat, pe raza judeţului, cu sprijinul polițiștilor cu atribuții pe linie rutieră din cadrul poliţiilor municipale şi orășenești, o acţiune cu efective mărite, pentru combaterea indisciplinei pietonale. La acţiune au participat 80 de poliţişti din cadrul poliţiilor municipale şi orășenești de pe raza judeţului Alba.

Cu ocazia acţiunii au fost constatate 305 de abateri de natură contravenţională, dintre care 193 pentru traversare neregulamentară şi 112 sancţiuni contravenționale pentru alte abateri rutiere, în valoare totală de 44.224 lei.

Joi, acţiunea s-a derulat la Alba Iulia, fiind organizată de Biroul Rutier şi Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului. Au participat 14 poliţişti rutieri si de ordine publică.

Au fost constatate 111 abateri de natură contravenţională, dintre care 8 pentru neacordare prioritate pietonilor, 51 pentru traversare neregulamentară, 14 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, 12 pentru oprire neregulamentară şi 26 sancţiuni contravenționale pentru alte abateri rutiere, în valoare totală de 23.190 lei.

Totodată, cu ocazia acestei acţiuni au fost reţinute 10 permise de conducere, din care 8 pentru neacordare prioritate pentru pietoni şi 2 pentru depăşire neregulamentară.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax