Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 450 de şoferi şi pietoni sancţionaţi de Poliţia Alba. Amenzi de aproape 30.000 lei şi 17 permise reţinute

Publicat

politist, trafic rutier

Poliţiştii din judeţul Alba au aplicat 470 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 17 permise de conducere, în cadrul unei acţiuni ce a vizat creşterea gradului de siguranţă rutieră pe drumurile publice, care s-a desfășurat pe parcursul săptămânii precedente.

În perioada 12-15 noiembrie 2018, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut ca scop creşterea gradului de siguranţă rutieră şi depistarea şi sancţionarea participanţilor la traficul rutier care nu respectă normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

La acţiune, poliţiştii rutieri din judeţ au fost sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică cu atribuții pe linie de poliție rutieră.

Au fost aplicate 470 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 29.580 lei, din care 125 pentru depăşirea limitei legale de viteză, 87 pietonilor care s-au angajat în traversări neregulamentare, 8 pentru neacordarea de prioritate pietonilor, 4 pentru neacordarea de prioritate vehiculelor, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată, au fost reţinute 17 de permise de conducere şi au fost constatate 13 infracțiuni la regimul rutier, transmite IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax