Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 460 de amenzi date și 17 permise reținute de polițiștii din Alba. Ce infracțiuni rutiere au descoperit oamenii legii

Publicat

politia-rutiera

Peste 460 de amenzi au fost aplicate și 17 permise de conducere au fost reținute de polițiștii rutieri din Alba, săptămâna trecută. 

Mai exact, în perioada 4- 5 decembrie 2021, poliţiştii rutieri din judeţul Alba, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, au desfăşurat o acţiune care a avut ca scop creşterea siguranței rutiere, urmărindu-se, în principal, combaterea excesului de viteză.

Poliţiştii au constatat şi sancţionat 462 de abateri de natură contravenţională, din care 281 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost reţinute 17 de permise de conducere, din care 6 pentru depășirea cu peste 50 de kilometri/oră a limitei legale de viteză, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare și au fost constatate 8 infracțiuni la regimul rutier.

Potrivit IPJ Alba, la data de 5 decembrie 2021, în jurul orei 15.00, polițiștii Secției 6 de Poliție Rurală Jidvei au depistat un bărbat, de 35 ani, din comuna Șona, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Bălcaciu, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

De asemenea, potrivit IPJ Alba, la data de 5 decembrie 2021, în jurul orei 09.20, polițiștii din Teiuș, în timp ce acționau, cu aparatul radar, pe strada Clujului din oraș, au oprit un autoturism, condus de un tânăr de 26 de ani, din comuna Săvădisla, județul Cluj, care a circula cu viteza de 82 de kilometri /oră, pe un sector de drum unde limita de viteză este de 50 de kilometri/oră.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax