Connect with us
Publicitate

BLAJ

Peste 470 de elevi din Blaj vor beneficia în acest an de cursuri gratuite de înot. Când încep pregătirile în bazinul acoperit

Publicat

Peste 470 de elevi din Blaj vor beneficia în acest an de cursuri gratuite de înot. Cursurile vor începe marți, 27 februarie.

”Pentru al treilea an consecutiv, organizăm cursuri gratuite de înot pentru toți elevii din Blaj interesați să practice acest sport complex”, a anunțat primarul Gheorghe Valentin Rotar.

În acest an, vor beneficia de cursuri de înot 476 de elevi din clasele I-XII

  • de la toate școlile din Blaj, Mănărade și Tiur
  • care avut posibilitatea să se înscrie prin intermediul unităților de învățământ

Cursurile vor începe marți, 27 februarie, atât cu elevii începători (258), cât și cu cei avansați  (218), precizează primarul.

Potrivit sursei citate, cursurile sunt susținute de trei instructori.

Cele zece cursuri gratuite se vor desfășura o dată pe săptămână, de marți până sâmbătă, conform programului comunicat elevilor.

”Organizarea de cursuri gratuite de ințiere în înot pentru elevii din Blaj, un obiectiv firesc pentru Primăria și Consiliul Local Blaj, este o formă de valorificare a bazinului acoperit de înot”, a menționat Rotar.

Bazinul este o investiție de peste un milion de euro, a Primăriei Blaj.

”Încurajăm practicarea înotului, un sport complex care asigură dezvoltarea armonioasă și sănătoasă a copiilor noștri. Deschidem perspective pe termen lung, astfel încât majoritatea celor care beneficiază de astfel de cursuri să continue să practice acest sport și în viitor”, este mesajul primarului.

sursa foto: Facebook / Gheorghe Valentin Rotar

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mircea

    vineri, 23.02.2024 at 13:05

    Cam asa ar trebui sa fie relatia intre un primar si generatia viitoare BRAVO LUI.Al nostru din Alba Iulia nu are timp sa gandeasca pt ca lace sedinte foto prin santierele incepute care nu se vor termina niciodata.Si la noi este bazinul olimpic dar fara minte poti face ceva?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax