Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 470 de șoferi au fost amendați în Alba pentru viteză sau alcool la volan, în weekend. Polițiștii au reținut 48 de permise

Publicat

La sfârșitul săptămânii trecute, poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Alba au depistat 471 de conducători auto care nu au respectat regimul legal de viteză. Alţi 421 au fost amendaţi pentru încălcarea altor norme de circulaţie, iar 48 au rămas fără permise de conducere.

Potrivit IPJ Alba, în perioada 5 – 7 februarie 2021, poliţiştii Serviciului Rutier Alba au desfăşurat, pe raza întregului județ, o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere datorate excesului de viteză sau conducerii sub influența alcoolului.

În cele trei zile, au fost depistați 471 de conducători auto care au circulat cu viteză peste limita legală și 11 care au urcat la volan după ce au consumat alcool.

Alți 410 conducători auto au fost amendaţi pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost reţinute 48 de permise de conducere, din care 17 pentru depășirea limitei de viteză cu peste 50 de kilometri/oră și 11 pentru alcool, au fost retrase 16 certificate de înmatriculare și au fost constatate 8 infracțiuni, toate la regimul circulației rutiere.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 129.340 lei.

La acțiune, polițiștii rutieri au fost sprijiniți de polițiștii de ordine publică și au fost folosite 13 aparate radar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax