Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 50.000 de oameni au participat la Alba Fest, în Piața Cetății din Alba Iulia. Ce momente s-au viralizat în on-line

Publicat

Peste 50.000 de oameni au participat la ediția din 2024 la Alba Fest. Milioane de poze și videoclipuri, tot atâtea post-uri pe rețelele sociale și zeci de mii de oameni care au cântat, s-au bucurat și au trăit împreuna vibrația bucuriei pure- acesta este rezumatul ediției aniversare AlbaFest®, recent încheiată la Alba Iulia.

Cargo, RIFF, ANTON, Antract, Irina Rimes, Vescan, Misha Miller, Feli, Mira sau Fly Project sunt doar o parte dintre numele care au dat greutate ediției 2024 de AlbaFest®, ce a avut-o ca gazdă pe Ana Moga una dintre cele mai tonice și populare prezențe de pe radio și tv la ora actuală, în România.

Ce momente s-au viralizat în online

Le mulțumim pentru energia fantastică transmisă, la fel cum mulțumim celor aflați în fața scenei pentru partea lor de show. Rămân memorabile momente care s-au viralizat deja, cum ar fi „Dacă ploaia s-ar opri”, cântată exclusiv de fani și doar filmată și postată de Adi “Baciu” Igrișan de la Cargo, în prima seară de AlbaFest®.

Efortul logistic al echipei de organizare și-a găsit răsplata în cei peste 50 000 de oameni care au ajuns în Cetate, în cele 3 zile de festival, un record generat și de modificarea set-up-ului, în special a dispunerii scenei, care a generat un spațiu suplimentar consistent pentru public, în Piața Cetății.

„Ne-am adunat în Piața Cetății cu zecile de mii, am făcut zidurile să vibreze și-am arătat întregii țări că știm să ne bucurăm, să petrecem și, cel mai important, că ne iubim orașul.

Ni s-au alăturat și turiști veniți de peste tot, din Suceava până-n Timișoara, din București în Satu Mare. Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru c-ați fost parte dintr-o ediție memorabilă de AlbaFest®!” spune Gabriel Pleșa, primarul municipiului Alba Iulia.

La rândul său, Robert Roman, managerul Centrului Cultural Palatul Principilor, adaugă: ”AlbaFest® este ceva mai mult decât flagship-ul nostru în materie de evenimente. Este un magnet pentru turiști, în aceeași măsură în care le este 100% dedicat albaiulienilor, pentru care a fost și creat, de altfel.

Suntem conștienți de concurența imensă pe această piață a festivalurilor, în continuă creștere, dar avem avantajul că AlbaFest® are deja în spate 10 ediții, iar asta nu-i puțin lucru. Pentru sezonul turistic 2024, AlbaFest® a fost doar începutul, avem pregătite multe alte evenimente care să ne aducă, din nou, împreună în Cetate”.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. xxx

    joi, 06.06.2024 at 13:50

    mai da-o dracului……::)))))))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax