Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 50 de brazi confiscaţi de Poliţia Alba, în weekend. Controale în trafic şi în Piaţa Cetate din Alba Iulia

Publicat

brazi

Poliţia Alba a confiscat peste 50 de pomi de Crăciun, sâmbătă şi duminică, în urma unor controale în trafic şi în Piaţa Cetate din Alba Iulia. Au fost amendaţi şoferul unei autoutilitare şi trei comercianţi.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 15 decembrie, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică al IPJ Alba, în timp ce acţionau pe raza oraşului Cîmpeni, l-au depistat pe un bărbat de 32 de ani din comuna Sântimbru, în timp ce transporta, cu o autoutilitară, 20 de pomi de Crăciun pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

Faţă de conducătorul auto a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, conform art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar cei 20 de pomi de Crăciun au fost confiscaţi şi predaţi unui ocol silvic, pentru valorificare.

Duminică, 16 decembrie, poliţişti de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au efectuat un control în zona Pieţei Cetate din Alba Iulia, care a vizat verificarea modului în care sunt respectate normele de deţinere şi comercializare a pomilor de Crăciun.

Cu ocazia controlului, poliţiştii au depistat trei persoane din Cîmpeni, Vadu Moţilor şi Gârda de Jos, în timp ce încercau să comercializeze 32 de pomi de Crăciun pentru care nu au putut prezenta documente legale de provenienţă.

Faţă de cei trei comercianţi a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, conform art. 19 din Legea nr. 171/2010, iar pomii de Crăciun au fost confiscaţi şi predaţi unui ocol silvic, pentru valorificare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax