Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 50 de studenți au participat la „Marșul Tăcerii”

Publicat

Campania celor 16 zile de activism împotriva violenței asupra femeii a luat sfârșit. Activităţile organizate în acest context de Liga Studenților din Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia s-au încheiat cu „Marșul Tăcerii”, din acest week-end, la care au participat peste 50 de studenți. ”Acest eveniment a avut rolul de a conștientiza și informa cetățenii comunității că violența asupra femeii este o problemă care nu trebuie ignorată”, a declarat coordonatoarea Campaniei celor 16 zile de activism împotriva violenței asupra femeii, Monica  Brașovean.

Aceasta a spus că a fost mulţumită de rezultatul obținut în urma campaniei, însă a subliniat că, pentru a produce cu adevărat un efect benefic, este nevoie de mai mult. ”O schimbare într-o problemă atât de delicată se face pe termen lung, dar sperăm că noi, prin această campanie, ne-am adus contribuţia. Studenții au fost receptivi la această acțiune și a fost o surpriză plăcută, a fost participarea cetățenilor și liceenilor”,  a adăugat Monica Brașovean.

În cadrul campaniei a fost cuprinsă şi proiectarea unui film pe tema violenţei asupra femeii: ”Enough”, cu Jennifer Lopez,  în rolul principal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax