Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 500 de persoane și autoturisme, verificate de polițiștii din Alba, în ultimele 24 de ore cu ajutorul aplicației eDAC

Publicat

Peste 500 de persoane și autoturisme au fost verficate de polițiștii din Alba, în ultimele 24 de ore. Este vorba despre o acțiune care se realizează cu ajutorul aplicației eDAC. 

Autoritățile din Alba au comunicat în buletinul de presă din data de 26 iunie 2024, rezultatele din ultimele 24 de ore.

În ultimele 24 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

În cadrul activităților desfășurate, au fost efectuate, prin intermediul aplicației eDAC, 376 de verificări de persoane și 229 de verificări de autovehicule, pentru a preveni și combate posibile fapte ilegale.

Au fost constatate 87 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 20.230 lei.

Au fost efectuate 87 de testări privind conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe, au fost reținute 3 permise de conducere unor conducători auto care au pus în pericol siguranța altor participanți la trafic și au fost constatate 19 infracțiuni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate