Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 500 de şoferi amendaţi în judeţul Alba. Ce reguli nu au respectat, în trafic

Publicat

actiune Politia verificare trafic

Poliţiştii din Alba au aplicat peste 550 de sancţiuni participanților la traficul rutier care au ignorat regulile privind utilizarea centurii de siguranţă şi folosirea telefonului mobil.

În perioada 12 – 18 martie, în conformitate cu Programul European TISPOL – SETBEALT, poliţiştii din judeţul Alba au desfășurat o acţiune ce a avut ca scop impunerea utilizării centurilor de siguranţă și a dispozitivelor de retenție omologate precum şi folosirea telefoanelor mobile echipate cu accesorii de tip ”mâini libere”, transmite IPJ Alba.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au verificat 2.907 autovehicule şi au aplicat, în total 1.421 de sancțiuni contravenţionale şi au constatat 21 de infracțiuni rutiere.

Dintre amenzile aplicate, 531 au fost pentru neutilizarea centurii de siguranţă, 39 pentru folosirea telefonului mobil fără dispozitiv ”mâini libere”, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Din cele 21 de infracțiuni, 6 au fost de conducere sub influenţa alcoolului, 10 de conducere fără permis şi 5 de conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax