Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 500 de şoferi amendaţi în weekend şi 16 permise reţinute de poliţişti. Acţiune rutieră în satele din Alba

Publicat

Poliţiştii rutieri au dat amenzi de peste 90.000 de lei, iar 16 şoferi au rămas fără permise, în urma unei acţiuni desfăşurate în weekend pentru prevenirea accidentelor rutiere în mediul rural din judeţul Alba.

Poliţiştii din structurile de poliţie rutieră sprijiniţi de cei de cei de ordine publică au depistat şi sancţionat 544 de conducători auto care au comis abateri contravenţionale, aceştia fiind sancţionaţi cu amenzi în valoare de 97.950 lei.

Un număr de 395 de şoferi au fost sancţionaţi pentru depășirea regimului legal de viteză, 11 pentru depăşire neregulamentară, 57 pentru reportul centurii de siguranţă. Alte 81 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru alte abateri de la normele regimului rutier.

Au fost reţinute 16 permise de conducere, din care 11 pentru depăşire neregulamentară, două pentru viteză, unu pentru neacordare de prioritate şi două pentru alte abateri şi au fost constatate cinci infracţiuni.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax