Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 550 de locuri de muncă în străinătate. Posturi disponibile în Danemarca, Austria, Finlanda, Germania. Oferta prin EURES

somaj someri

Publicat

Prin intermediul rețelei EURES, un număr important de angajatori de la nivel european oferă un număr de 565 de locuri de muncă, în perioada următoare, locuri valabile și pentru cetățenii români care sunt calificați și întrunesc condițiile de angajare. 

În Austria se pun la dispoziție peste 30 de posturi. În principal, austriecii oferă posturi de montator mobilier. Însă pot fi descoperite și alte tipuri de posturi valabile.

Pentru Danemarca sunt 14 posturi disponibile. Printre cele mai căutate joburi: mecanic, operator de mașini și utilaje, însă la mare căutare sunt posturile pentru calificați cu studii superioare precum manager HR și inginer agronom. 

Finlanda, una dintre țările care angajează cei mai bine plătiți muncitori, pune la dispoziție cu 10 posturi de instalator schele. 

Alte posturi disponibile: manipulant marfă, șofer camion, tehnician electronică,  comandant navă sau marinar, mecanic de locomotivă, mecanic auto, grădinar, tâmplar sau inspectori tehnici pentru instalații. Este vorba de 90 de posturi, toate listate în companii din Germania. 

De asemenea, Irlanda oferă 10 posturi de șofer pe basculantă, iar Marea Britanie oferă 15 joburi disponibile ca farmaciști. 

Alte țări care oferă locuri de muncă: Suedia (3 posturi), Franța (1 post), Ungaria (104 posturi), Slovacia (12 posturi), Spania (100 posturi), Olanda (70 posturi), Norvegia (93 posturi). 

Pentru a putea ocupa aceste posturi, cei ce solicită angajarea au nevoie de experiență, de calificare în domeniu și de cunoștinte de limbă, în funcție de stat. Pentru unele posturi, unde sunt necesare studii superioare, recruții vor avea nevoie de cunoașterea extrem de bună a limbii engleze sau a limbii statului respectiv. 

Salariile pot fi extrem de atractive în unele cazuri. Un inginer poate cățstiga cu ușurință peste 5.000 de euro pe lună, în timp ce un mecanic poate câstiga până la 3.500 – 4.000 euro. Dacă are vechime, un grădinar sau un tâmplar poate câștiga peste 3.000 de euro. 

De asemenea, un manager HR într-o corporație poate câștiga chiar și peste 10.000 de euro, dacă știe limba străină și dacă stăpânește deja domeniul și are și cunoștințe juridice.

Cei interesați de posturi și condiții, pot accesa site-ul EURES sau se pot adresa consilierilor Agenției Județene de Ocupare și Formare Profesională din zona de domiciliu.

Sursă: romania24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate