Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Peste 550 de locuri de muncă în străinătate. Posturi disponibile în Danemarca, Austria, Finlanda, Germania. Oferta prin EURES

Publicat


somaj someri

Prin intermediul rețelei EURES, un număr important de angajatori de la nivel european oferă un număr de 565 de locuri de muncă, în perioada următoare, locuri valabile și pentru cetățenii români care sunt calificați și întrunesc condițiile de angajare. 

În Austria se pun la dispoziție peste 30 de posturi. În principal, austriecii oferă posturi de montator mobilier. Însă pot fi descoperite și alte tipuri de posturi valabile.

Pentru Danemarca sunt 14 posturi disponibile. Printre cele mai căutate joburi: mecanic, operator de mașini și utilaje, însă la mare căutare sunt posturile pentru calificați cu studii superioare precum manager HR și inginer agronom. 

Finlanda, una dintre țările care angajează cei mai bine plătiți muncitori, pune la dispoziție cu 10 posturi de instalator schele. 

Alte posturi disponibile: manipulant marfă, șofer camion, tehnician electronică,  comandant navă sau marinar, mecanic de locomotivă, mecanic auto, grădinar, tâmplar sau inspectori tehnici pentru instalații. Este vorba de 90 de posturi, toate listate în companii din Germania. 

De asemenea, Irlanda oferă 10 posturi de șofer pe basculantă, iar Marea Britanie oferă 15 joburi disponibile ca farmaciști. 

Alte țări care oferă locuri de muncă: Suedia (3 posturi), Franța (1 post), Ungaria (104 posturi), Slovacia (12 posturi), Spania (100 posturi), Olanda (70 posturi), Norvegia (93 posturi). 

Pentru a putea ocupa aceste posturi, cei ce solicită angajarea au nevoie de experiență, de calificare în domeniu și de cunoștinte de limbă, în funcție de stat. Pentru unele posturi, unde sunt necesare studii superioare, recruții vor avea nevoie de cunoașterea extrem de bună a limbii engleze sau a limbii statului respectiv. 

Salariile pot fi extrem de atractive în unele cazuri. Un inginer poate cățstiga cu ușurință peste 5.000 de euro pe lună, în timp ce un mecanic poate câstiga până la 3.500 – 4.000 euro. Dacă are vechime, un grădinar sau un tâmplar poate câștiga peste 3.000 de euro. 

De asemenea, un manager HR într-o corporație poate câștiga chiar și peste 10.000 de euro, dacă știe limba străină și dacă stăpânește deja domeniul și are și cunoștințe juridice.

Cei interesați de posturi și condiții, pot accesa site-ul EURES sau se pot adresa consilierilor Agenției Județene de Ocupare și Formare Profesională din zona de domiciliu.

Sursă: romania24.ro


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

1 Decembrie la Alba Iulia: TOȚI ARTIȘTII care urcă pe scenă, la Festival de România 2019, de Ziua Națională

Publicat

1 decembrie artisti

Holograf, Cargo, Vița de Vie, Veta Biriș, Leontina Farcaș cu ai săi ”Muguri de Tezaur” împart scena la Festival de România 2019, cu ocazia Zilei Naționale de 1 Decembrie. La Alba Iulia celebrarea Zilei Naționale a României a început deja. Până pe 1 Decembrie, în fiecare zi există activități culturale prin care se  omagiază marea […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Un nou complex rezidențial între Alba Iulia și Micești. Case tip duplex care vor putea fi predate ”la cheie” până în august 2020

Publicat

Un nou complex rezidențial prinde contur între Alba Iulia și Micești, pe partea dreaptă a DN 74, într-o zona rezidențială. Este vorba despre case tip duplex, construite în condiții de calitate superioară a manoperei și materialelor. Suprafața unei locuințe (1/2 din duplex) este de circa 118 mp la care se adaugă terenul aferent, cu acces […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: ”Misiune imposibilă” pentru șeful PSD Alba, Ioan Dîrzu, în turul doi. Anunțul făcut de Viorica Dăncilă pentru filiale

Publicat

dancila dirzu

Viorica Dăncilă a declarat marți seara, imediat după CEX-ul cu scântei, că fiecare organizație PSD din țară are ca și target în turul doi, atingerea de 50%+1 de procente din votul alegătorilor, în județele pe care le reprezintă.  Mai exact, șeful de la PSD Alba, Ioan Dîrzu, este obligat de către președintele partidului și candidatul […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO REPORTAJ: Geamăna, povestea satului fericit din Apuseni, devorat de un gigant de steril. Amintirile unui localnic

Publicat

Turla bisericii fostului sat Geamăna (Județul Alba) se îneacă în marea de steril nămolos de o culoare incertă, care se întinde pe 130 de hectare. Amplasată pe o colină, biserica era altă dată cel mai înalt punct al satului, dar a rămas acum ultimul semn că acolo au trăit oameni. Zeci de ani i-a luat […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate