Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 550 de șoferi și pietoni, amendați de polițiștii din Alba. 23 de permise de conducere, reținute

Publicat

Poliţiştii din judeţul Alba au aplicat peste 550 de amenzi şi au reţinut 23 de permise de conducere în cadrul unei acţiuni de creştere a siguranţei rutiere, care s-a desfăşurat în săptămâna trecută.

Potrivit IPJ Alba, în perioada 19 – 22 august 2019, poliţiştii rutieri din judeţul Alba, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, au desfăşurat o acţiune ce a avut ca scop creşterea siguranței rutiere şi combaterea infracţiunilor şi contravențiilor comise de către participanţii la traficul rutier.

Poliţiştii au constatat şi sancţionat 552 de abateri de natură contravenţională, din care 157 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 6 pentru neacordare de prioritate pietonilor, 6 pentru neacordare de prioritate vehiculelor, 76 pietonilor care s-au angajat în traversări prin loc nepermis, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost reţinute 23 de permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 69.840 lei.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax