Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 570 de LOCURI de MUNCĂ în străinătate. Cele mai multe posturi sunt în Germania, Marea Britanie și Republica Cehă

Publicat

oameni_locuri muncaPeste 570 de locuri de muncă sunt disponibile în străinătate, în această perioadă, iar angajatorii pot fi contactaţi prin prin intermediul rețelei EURES România. Cele mai multe posturi sunt în Germania, Marea Britanie și Republica Cehă.

Vezi AICI locuri de muncă în străinătate.

Potrivit datelor oficiale, în Germania sunt disponibile 236 locuri de muncă, dintre care: 20 pentru comisionar, 16 pentru operator stivuitor, câte 15 pentru factor poștal, bucătar/bucătar șef/bucătar specialist, ospătar, personal în industria gastronomiei de sistem sau șofer tir, respectiv câte 10 pentru agent de securitate, agent de pază, betonist, fierar betonist, tâmplar/dulgher și hamal.

Lista posturilor disponibile în această țară continuă cu muncitor metalurg (9), lucrător depozit (7), mecanic auto și electrician (câte 6), sudor MIG-MAG, barman și mecanic instalații (câte 5), instalator/montator instalații de gaz și operator CNC (laminor și strung) — câte trei posturi, zugrav — vopsitor, mecanic echipamente (utilaje) prelucrarea maselor plastice și a cauciucului, sculer și tehnician sistem de securitate (alarmă și supraveghere) — câte două posturi, operator CNC (strungar/frezor), mecatronist, asamblor — montator (lucrător în producție), tehnician electronică — service fibre laser de mare putere, tehnician electronică, tehnician electrotehnist, manager vânzări și optician (câte un post).

De asemenea, în Marea Britanie, operatorii economici oferă 158 locuri de muncă, cele mai multe pentru asistent medical de recuperare, anestezist, îngrijitor persoane, asistent medical terapie intensivă, asistent medical pediatrie și asistent medical pentru centre de îngrijire particulare. În plus, câte zece locuri vacante sunt disponibile pentru posturile de șofer camion, îngrijitor persoane/infirmier și asistent, nouă pentru bucătar, opt pentru îngrijitor copii/bonă, trei pentru asistent social/îngrijitor persoane, și câte unul pentru asistent social, asistent medical generalist, infirmier, pictor/vopsitor/polizator/carosier/pregătitor suprafețe pentru lăcuit/montator componente auto, operator camion și vinificator-supraveghetor vie.

În Republica Cehă sunt disponibile 145 de locuri de muncă (dintre care câte 50 pentru lucrător în producție — asamblarea aparatelor de aer condiționat și operator, respectiv 20 pentru muncitor asamblare), în timp ce în Suedia sunt oferite 35 locuri de muncă (15 vopsitor auto, câte 10 mecanic auto și tinichigiu auto).

La polul opus se situează țări ca Slovenia și Spania, unde este disponibil câte un singur loc de muncă, de șofer autocamion și, respectiv, maseur.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând portalul EURES național, www.eures.anofm.ro, sau se pot prezenta la sediul agenției județene pentru ocuparea forței de muncă de domiciliu sau reședință, unde consilierul EURES îi poate îndruma.

sursa: agerpres

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax