Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 60 de gospodării și terenuri din Teiuș, afectate de viitura de pe Valea Geoagiului. Mesajul Primăriei

Publicat

Viitura de pe râul Valea Geoagiului a afectat peste 60 de gospodării și terenuri agricole la Teiuș. Primăria orașului Teiuș mulțumește celor care s-au implicat în limitarea efectelor inundațiilor.

”Primăria orașului Teiuș, prin primar dr. ing. Mirel Vasile Hălălai, aduce pe această cale multumiri celor implicați în acțiunea pentru limitarea efectelor viiturii de pe râul Valea Geoagiului, din data de 20.07.2020, care a afectat peste 60 de gospodării și terenuri agricole din orașul nostru, acțiune care continuă și în prezent.

Vezi FOTO-VIDEO: Inundații și la Teiuș. Gospodării și terenuri afectate de o viitură puternică

Apreciem eforturile societăților comerciale SC BAUMIT SRL, SC PRENIS SRL, SC AKTOR SA, SC TRANS GHIOANCA SRL, care au pus la dispozitie utilajele si materialele, serviciului voluntar SVSU Teius, angajaților Primăriei Teiuș, cetățenilor direct afectați care au muncit cot la cot cu oamenii noștri, SC APA CTTA – punctul de lucru Teiuș, poliției locale și poliției orașului Teius, tuturor celor implicați în această acțiune.

Este un sentiment mai mult decât confortabil și sigur să ai alături oameni care au sărit în sprijinul semenilor lor, fără altă dorință decât de a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie”, este mesajul administrației locale.

Vezi și VIDEO: Momentul viiturii de pe râul Geoagiu. Imagini impresionante surprinse de un cetățean din Stremț

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax