Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 600 de amenzi pentru şoferi şi 33 de permise reţinute, de Rusalii, în Alba. Sancţiuni pentru viteză excesivă şi dosare penale pentru alcool la volan

Publicat

radare Peste 600 de amenzi, 33 de şoferi cu permisele suspendate, dosarele penale pentru alcool la volan şi conducerea unor maşini neînmatriculate. Sunt rezultatele acţiunilor IPJ Alba pe linie de Poliţie Rutieră, de Rusalii. Majoritatea şoferilor au fost amendaţi după ce au fost prinşi de radare.

În perioada 29 mai-2 iunie, cu ocazia Sărbătoririi Rusaliilor, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a intensificat acţiunile şi a suplimentat efectivele de siguranţă publică şi echipajele de poliţie rutieră, în locurile aglomerate, în vederea prevenirii evenimentelor negative. Peste 150 de poliţişti din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale şi alte structuri, au acţionat zilnic, folosind 78 de mijloace auto în activităţile de patrulare.

În această perioadă, poliţiştii au constatat un număr total de 27 de infracţiuni, din care şase de natură judiciară, două de natură economico-financiară, 18 la regimul circulaţiei rutiere şi una de altă natură, transmite IPJ Alba.

De asemenea, au fost aplicate un număr total de 864 de sancţiuni contravenţionale, din care 160 la actele normative care reglementează ordinea publică, 16 privind activitatea de comercializare a bunurilor, 688 privind circulaţia pe drumurile publice, majoritatea pentru viteză excesivă.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate de poliţişti în această perioadă este de 162.386 lei.

În urma activităţilor de combatere a ilegalităţilor privind circulaţia pe drumurile publice, poliţiştii de la rutieră, sprijiniţi de cei de la ordine publică, au constat 18 infracţiuni, din care şapte de conducere a unui autovehicul neînmatriculat, patru de conducere fără permis, cinci de conducere sub influenţa alcoolului şi două privind fapte de altă natură. Totodată, au fost reţinute 33 de permise de conducere, (din care şase pentru consum de alcool) şi au fost retrase nouă certificate de înamtriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax