Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 600 de copii, beneficiari ai unui program de prevenire a abandonului școlar, derulat de Filantropia Ortodoxă Alba Iulia

colaj copii

Publicat

Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia a reluat de la 1 octombrie derularea Programului „Prevenirea abandonului școlar” pentru 622 de copii din 11 Centre de zi pentru copii și 12 clase de la școli din județul Alba. Este vorba despre clase de la Școala Gimnazială „Axente Sever” Aiud, Liceul cu Program Sportiv „Florin Fleșeriu” Sebeș, Școala Gimnazială Berghin, Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Ighiu, Șard, Ighiel și Țelna, Școala Gimnazială Mirăslău și Școala Gimnazială „Ioan de Hunedoara” Sântimbru.

În cadrul programului, cei peste 600 de copii beneficiază zilnic de o masă la prânz, ajutor în efectuarea temelor, activități de socializare și petrecere a timpului liber, consiliere psihologică și activități interculturale. De asemenea, au loc sesiuni de lucru cu părinții dar și activități de dezvoltare personală pentru cadrele didactice.

„Prin biserică iubirea pentru educația copiilor dă roade prin implicarea familiei și a dascălilor.

Această conlucrare este posibilă prin implicarea Inspectoratului Școlar Județean Alba dar și administațiilor locale din Aiud, Sebeș, Ocna Mureș, Cugir, Zlatna, Ighiu, Sântimbru, Rădești, Mirăslău și Valea Lungă” au precizat reprezentanții Asociației Filantropia Ortodoxă Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate