Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Peste 600 de permise auto au fost eliberate, miercuri, în Alba Iulia. Ghișeele sunt încă asaltate de sute de cetăţeni

Publicat

Haosul schimbării permiselor de conducere continuă în Alba Iulia. Pe un frig îngrozitor, peste 1.000 de persoane stăteau joi dimineață în fața Direcției Publice Comunitare de Evidență a Persoanelor, în speranța că vor ajunge la ghișeu pentru a-și putea atinge scopul. Miercuri, 9 ianuarie, au fost eliberate peste 600 de permise de conducere.

În jurul prânzului, în holul Direcției Publice Comunitare de Evidența Persoanelor mai erau câteva sute de persoane care își așteptau rândul la ghișeu.

Schimbarea permiselor de conducere este posibilă doar pentru posesorii de astfel de documente de tip vechi. În cazul permiselor auto europene, acestea nu vor putea fi schimbate decât la data de expirare, prevăzută pe document.

Programul cu publicul al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere este până la ora 18.00

Din 19 ianuarie se schimbă Codul Rutier, iar controlul medical devine obligatoriu când este eliberat un nou carnet, nu doar când expiră, așa cum se întâmplă în prezent. Permisele de conducere eliberate anterior datei de 19 ianuarie îşi păstrează valabilitatea până la data expirării menţionate în acestea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax