Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 70 de jandarmi prezenți, în week-end, la mai multe evenimente

Publicat

Peste 70 de jandarmi din Alba vor asigura ordinea publică pe durata mai multor manifestări ce vor avea loc în intervalul 19-21 august. Echipajele de jandarmi vor acționa la patru evenimente cultural-artistice și la meciul de fotbal dintre Unirea şi CSM Râmnicu-Vâlcea de sâmbătă, de la Alba Iulia.

În spațile RYMA, de pe Traseul Nordic din Sanțuriile Cetății din Alba Iulia are loc ”Dark Bombastic Evening”, iar sâmbătă și duminică se desfăşoară „Târgul lemnarilor din Munții Apuseni” din comuna Horea și „Festivalul de dansuri tradiționale” de la Vinerea. Și evenimentul organizat la Șeușa, ”Fiii satului”, va fi monitorizat de jandarmi.

Sâmbătă, cu ocazia meciului de fotbal dintre FC  Unirea și CSM Râmnicu-Vâlcea, jandarmii vor asigura buna desfășurare a evenimentului. De asemenea, efective din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, în cooperare cu agenți ai Serviciului Poliției Transporturi Alba, vor acționa în stația CFR din Alba Iulia și pe traseele pe care vor pleca suporterii de la Stadionul „Cetate”, pentru a preveni apariția unor incidente nedorite.

Jandarmii reamintesc spectatorilor că este interzisă intrarea pe stadion cu materiale pirotehnice de orice natură, cu băuturi alcoolice sau sub influența alcoolului, cu orice recipiente de apă sau suc, cu arme albe sau alte obiecte care se pot folosi în acțiuni de violență sau cu materiale de propagandă ce incită la rasism, ură națională, religioasă sau discriminări de orice fel.

Jandarmii amintesc și comercianților că este interzisă comercializarea de băuturi alcoolice în apropierea bazei sportive.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax