Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 70 de şoferi amendaţi de Poliţia Rutieră Alba, într-o singură zi. Sancţiuni pentru viteză şi alte abateri de la regulile de circulaţie

Publicat

radarePeste 70 de şoferi s-au ales, luni, cu amenzi de la Poliţia Rutieră Alba, pentru că nu au respectat regimul legal de viteză sau au depăşit neregulamentar. Doi dintre ei au rămas şi fără permise. Radarele au fost amplasate pe DN1, în zonele Alba Iulia, Sebeş, Teiuş şi Aiud.

În cadrul acestei acţiuni au fost aplicate 103 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 21.630 lei, din care 72 conducătorilor auto care nu au respectat regimul legal de viteză. Totodată au fost depistaţi şi sancţionaţi doi conducători auto care s-au angajat în depășiri neregulamentare. Complementar amenzii, celor doi conducători auto   le-au fost suspendate permisele de conducere.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă participanţilor la trafic să conducă preventiv.

Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de drum şi trafic, reprezintă una din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave, produse pe drumurile publice, în ţara noastră.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax