Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 70 de şoferi amendaţi pentru viteză pe DN1, zona Aiud – Mirăslău – Decea. Doi dintre ei au rămas şi fără permise

Publicat

masina politie

Peste 70 de şoferi au fost amendaţi miercuri pe DN1 în judeţul Alba, pe tronsonul Aiud – Mirăslău – Decea. Poliţiştii din Aiud au derulat o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate de viteza excesivă sau neadaptată condiţiilor de trafic.

Potrivit IPJ Alba, în 29 august 2018, între orele 8.00 – 12.00, respectiv 14.00 – 20.00, poliţiştii rutieri din Aiud au desfăşurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere, pe DN 1, pe tronsonul cuprins între localităţile Aiud, Miraslău şi Decea.

Au fost opriţi în trafic 74 de conducători auto care au depăşit regimul legal de viteză. Alţi 3 conducători auto au fost amendaţi pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 22.335 lei.

Totodată, au fost reţinute două permise de conducere (unul pentru depăşire neregulamentară şi unul pentru depăşirea, cu peste 50 de kilometri/oră a limitei maxime de viteză) precum şi două certificate de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax