Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 70% dintre elevii din Alba care au susţinut proba orală de Limba maghiară au primit calificativ „experimentat”

Publicat

Proba orală la limba maternă maghiară din cadrul examenului de bacalaureat a fost susţinută, în Alba de 101 elevi. Dintre aceştia, 72 au reuşit să obţină calificativul „experimentat”, iar 29 au fost incluşi în categoria „avansat”.

La această probă, în judeţul Alba s-au înscris un total de 104  elevi, însă trei dintre aceştia nu s-au prezentat la examen.  Au susţinut testarea 16  elevi de la Liceul Teoretic Romano Catolic „Grof  Majlath Gusztav Karoly” din Alba Iulia şi 85 de tineri, la Colegiul Naţional „Bethlen Gabor” din Aiud.  Nu au existat incidente, nefiind cazuri de candidaţi excluşi din examen.

la Liceul Teoretic Romano Catolic „Grof  Majlath Gusztav Karoly”, 13  elevi au obţinut calificativul „experimentat”, iar trei au fost trecuţi la „avansat”. De la Colegiul Naţional „Bethen Gabor” din Aiud, 56 elevi sunt în categoria „experimentat”, iar 26 la „avansat”. Nici un candidat nu a primit calificativul „mediu”.

Pană luni, candidaţii care susţin probele de bacalaureat anul acesta vor avea liber. Din 18 iunie este programată proba pentru competenţe digitale, la care s-au înscris 2.887 de elevi, astfel: 1.130 de elevi vor susţine examen luni, 1.060 de elevi – marţi, 482 de elevi – miercuri, 183 de elevi – joi şi vineri – 32 de candidaţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax