Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 750.000 de lei alocați pentru sănătate, la Sebeș. Aparatură medicală și materiale de protecție, pentru Spitalul Municipal

Publicat

În contextul în care în România a fost instituită starea de urgență, pentru a limita răspândirea infecțiilor cu Coronavirus, în municipiul Sebeș au fost luate măsuri pentru protecția cetățenilor.

În urma unui proiect susținut de primarul Dorin Nistor, în ședința de îndată de miercuri, 18 martie 2020, Consiliul Local a aprobat alocarea sumei de 776.890 lei pentru a sprijini sănătatea cetățenilor din Sebeș și pentru dotări destinate Spitalului Municipal, prin achiziționarea de aparatură medicală, echipamente de protecție și dezinfectanți, precum și pentru achiziționarea unor materiale și soluții dezinfectante pentru spațiile publice.

Pentru dotarea compartimentului ATI al Spitalului Municipal Sebeș s-au aprobat circa 450.000 lei în vederea achiziționării de aparatură medicală: 3 aparate de ventilație, 4 monitoare de funcții vitale, 1 aparat Astrup, 1 aparat EKG, 5 buc. injectomate, 20 de tuburi de oxigen cu regulator și 5 buc. pulsoximetru portabil.

Tot pentru uzul spitalului, a fost alocat un buget de 190.907 lei, pentru a achiziționa dezinfectanți și materiale de protecție: cca 500 litri dezinfectant pentru mâini, cca 10.000 buc. de măști de unică folosință, cca 600 buc. de combinezoane de unică folosință, cca 500 buc. măști cu filtru FFP 2, cca 400 buc. ochelari de protecție, cca 2.500 buc. de halate de unică folosință, cca 20 de cutii de cloramină.

Suma de 143.000 lei va fi la dispoziția primăriei pentru a achiziționa materiale de protecție și dezinfectanți pentru spațiile publice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax