Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 750 de oameni pot câștiga la Loteria Bonurilor Fiscale. Aceştia au făcut tranzacţii cu carduri Visa, în 30 decembrie

Publicat

card credit

card_credit Deținătorii de carduri Visa au efectuat pe 30 decembrie 763 de tranzacţii cu o valoare cuprinsă între 142 şi 142,99 lei fiecare și au intrat astfel în cursa pentru  câştigurile din cadrul Loteriei bonurilor fiscale. Astfel, dacă au păstrat bonul fiscal, posesorii de carduri Visa au acces la premii în valoare totală de un milion de lei.

„Posesorii de carduri Visa emise în România au realizat în data de 30 decembrie un număr de 763 de tranzacţii cu o valoare cuprinsă între 142 şi 142,99 lei fiecare şi ar putea fi printre cei 100 de câştigători ai Loteriei bonurilor fiscale, prin care se oferă premii în valoare totală de 1 milion de lei”, se arată în comunicatul Visa.

Duminică, 17 ianuarie, a avut loc prima extragere din acest an unde au ieşit câştigătoare bonurile în valoare de 142 lei emise la 30 decembrie 2015.

La extragerea de duminică, au participat bonurile emise între 1–31 decembrie 2015. Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de 1 milion de lei și vor fi acordate maxim 100 de premii.

Dacă numărul cererilor de revendicare depășește o sută, va fi organizată cea de-a doua extragere, deoarece nu pot fi decât de 100 de bonuri câștigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al C.N. „Loteria Română” (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile. La extragere participă toate bonurile fiscale emise în perioada 1–31 decembrie 2015, fără a fi necesară înregistrarea prealabilă a acestora într-o bază de date.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax