Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 80 de jandarmi din Alba, în misiune la evenimente din weekend. Recomandări pentru participanţi

Publicat

Peste 80 de jandarmi din Alba vor acționa zilnic pe raza județului, pentru asigurarea climatului de ordine și liniște publică la manifestările cultural-artistice, sportive și religioase ce vor fi organizate în weekend.

– vineri, 3 noiembrie, începând cu ora 14.00, în Alba Iulia, pe stadionul ,,Cetate”, pe timpul desfăşurării meciului de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele A.F.C. Unirea 1924 Alba Iulia – Viitorul Ghimbav, organizat de A.F.C. Unirea 1924 Alba Iulia.

– sâmbătă, 4 noiembrie, începând cu ora 14.00, în localitatea Galda de Jos, pe stadionul Galda de Jos, pe timpul desfăşurării meciului de fotbal din cadrul Ligii a III-a, organizat de A.C.S. Industria Galda

– duminică, 5 noiembrie, începând cu ora 5.00, în localitatea Teiuș, pe timpul desfăşurării ,,Tărgului de Țară”, organizat de Primăria Orașului Teiuș

– duminică, 5 noiembrie, începând cu ora 5.00, în localitatea Câmpeni, pe timpul desfăşurării ,,Tărgului de mărfuri și animale”, organizat de Primăria Orașului Câmpeni.

– duminică, 5 noiembrie, începând cu ora 9.00, la Mănăstirea Dumbrava, situată în localitatea Dumbrava, judeţul Alba, pe timpul desfăşurării slujbei religioase, organizate de Biserica Ortodoxă Română.

Jandarmeria Alba recomandă participanților următoarele:

— să respecte precizările organizatorilor și recomandările forțelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să aibă un comportament decent, în conformitate cu normele de conviețuire socială.

— activitățile stabilite trebuie să se desfășoare în mod pașnic și civilizat, fără a pune în pericol ordinea și liniștea publică, siguranța persoanelor, integritatea corporală, proprietatea publică și privată.

— participanții nu trebuie să aibă asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru șocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a ordinii și liniștii publice.

— să nu lase autoturismele proprietate personală descuiate sau cu bunuri la vedere în interiorul acestora și să acorde o atenție deosebită modului de asigurare a bunurilor și obiectelor personale (genți, poșete, bagaje) precum și a celor cu valoare (bijuterii, aparate foto, video, telefoane mobile), să nu lase copiii nesupravegheați.

— în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte antisociale sau le este tulburată liniștea, cetățenii pot solicita sprijin la numărul unic pentru situații de urgență ‘112’ sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax