Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 80 de pompieri din Alba vor fi la datorie în minivacanța de 1 Mai. Recomandări ISU, pentru limitarea riscurilor

Publicat

În această minivacanță de 1 mai, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,, UNIREA” al județului Alba va monitoriza permanent, dinamica intervențiilor la nivel local, iar la nevoie vor fi dispuse măsurile imediate pentru optimizarea misiunilor de răspuns, în sprijinul cetățenilor.

Peste 80 de pompierii militari vor fi zilnic la datorie, pentru acordarea asistenței medicale, stingerea incendiilor și salvarea persoanelor din medii ostile vieții, au precizat reprezentanții instituției.

Răspunsul la urgențele medicale va fi asigurat prin intermediul echipajelor SMURD, care vor asigura primul ajutor medical și transportul persoanelor, aflate în dificultate la unitățile spitalicești.

Pe linie preventivă, în această perioadă, inspectorii de prevenire au derulat controale la unități turistice sau obiective care desfăşoară activităţi economice.

Pe timpul verificărilor, principalele aspecte urmărite au constat în dotarea cu stingătoare, menținerea liberă a căilor de evacuare și exploatarea în condiții de siguranță a instalațiilor electrice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate