Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 80 de şoferi din Alba amendaţi de polițiști, pentru nereguli în circulaţia pe drumurile publice. Alte şase persoane, sancţionate la târgul din Vinţu de Jos

Publicat

pol

Polițiștii din Alba au organizat miercuri, pe raza județului, mai multe acţiuni ce au avut drept scop menţinerea siguranţei civice şi prevenirea a accidentelor rutiere. Cu această ocazie, peste 80 de conducători auto s-au ales cu amenzi în valoare totală de aproape 20.000 de lei.

Miercuri, între orele 10.00-13.30, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia împreună cu poliţişti ai Biroului de Ordine Publică, ai Serviciului Rutier, precum şi cu agenţi din cadrul Poliţiei Locale Alba Iulia au organizat pe raza municipiului Alba Iulia o acţiune ce a avut drept scop menţinerea climatului de siguranţă civică, prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea ilegalităţilor atât privind circulaţia pe drumurile publice, cât şi a celor care afectează ordinea publică.

Cu ocazia acestei acţiuni, poliţiştii au depistat 35 de conducători auto care au încălcat prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice şi 9 persoane care au încălcat normele privind ordinea publică. Valoarea sancţiunilor aplicate de poliţişti este de 7.850 lei.

Tot miercuri, între orele 6.00 şi 14.00, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au organizat, cu ocazia târgului de animale şi mărfuri ce a avut loc în comuna Vinţu de Jos, o acţiune ce a avut drept scop menţinerea climatului de siguranţă publică, prevenirea şi combaterea criminalităţii şi respectarea legislaţiei rutiere.

Oamenii legii au controlat un număr de 65 de autovehicule, iar, pentru nereguli constatate, faţă de 36 de conducători auto a fost luată măsura sancţionării contravenţionale. Alte şase persoane au fost sancționate contravențional pentru nerespectarea legii privind comerțul. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este în valoare de 8.790 lei.

Poliţiştii rutieri din Sebeş împreună cu lucrători au Registrului Auto Român Alba au organizat, miercuri, între orele 9.30 şi 13.30, o acţiune de verificare a stării tehnice a autoturismelor aflate în trafic. În cele patru ore de acţiune, aceștia au verificat 21 de autovehicule, iar, pentru nereguli constatate, au aplicat 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.400 de lei, din care 13 pentru defecţiuni constatate la autoturismele verificate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax