Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 80 de taxiuri din judeţul Alba, verificate de poliţişti şi reprezentanţi RAR. Amenzi pentru nereguli în transport

Publicat

Taximetriştii din judeţul Alba au intrat în vizorul poliţiştilor, joi, în cadrul unei acţiuni de verificare a legalităţii transportului de persoane. Oamenii legii au aplicat amenzi şi au reţinut un certificate de înmatriculare.

Joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a organizat pe raza oraşelor Alba Iulia, Sebeş, Aiud, Blaj şi Ocna Mureş o acţiune rutieră având drept scop verificarea legalităţii desfăşurării transportului în regim taxi, la care au participat lucrători de poliţie rutieră împreună cu lucrători din cadrul Registrului Auto Român – Agenţia Alba.

În cadrul acţiunii au controlate 89 de autoturisme care efectuează activităţi de transport persoane în regim de taxi, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 17 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 3.150 lei şi reţinut un certificate de înmatriculare.

Pentru încălcarea prevederilor legislaţiei privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale, pentru nerespectarea regimului de viteză au fost aplicate trei sancţiuni, iar pentru neportul centurii de siguranţă au fost aplicate şase sancţiuni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Aliodor Pop

    luni, 21.07.2014 at 09:51

    Tot scrieti de actinile politistilor asupra soferilor de taxi, dar de ce nu scrieti si de actiunile ilegale ale primarului MIRCEA HAVA care ia – ILEGAL – dreptul la munca al unor taximetristi cinstiti?
    Primaria refuza sa emita autorizatii de taxi conform legii actuale si emit tinand cont de vechea lege. Cei aflati in cauza au dat in judecata si au avut castig de cauza, insa primarul „drag si cinstit” al orasului nu a tinut cont si facut recurs la curtea de apel pentru a mai prelungi agonia celor care stau aproape de un an fara drept de a practica meseria.
    DE CE NU SCRIETI DESPRE ASTA? VI SE PARE PREA NEINSEMNAT?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax