Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 80% dintre deținuții cu drept de vot din Penitenciarul Aiud au participat la referendum

Publicat

Penitenciar Aiud

Dreptul de vot nu le-a fost suprimat deținuților din Penitenciarul Aiud, în ziua referendumului. Cei care au dorit să își exprime părerea cu privire la demiterea președintelui suspendat Traian Băsesc, au putut să o facă, în spații special amenajate în acest scop, de către conducerea închisorii. Aici au fost organizate 2 spații de vot, în care au fost transportate două urne mobile, de la două secții din Aiud.

Dintre cei 608 deținuți cu drept de vot, din cadrul Penitenciarului Aiud, 523 și-au exprimat dorința de a-și exercita dreptul cetățenesc consfințit prin Constituție și au formulat cereri în acest sens. Ulterior, 16 deținuți și-au retras cererile, printr-o declarație scrisă, iar, în final, ștampilele au fost puse pe 507 buletine de vot.

Procedura de votare s-a încheiat în jurul orei 13.00, iar cele două urne mobile au fost returnate secțiilor de care aparțineau.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax