Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 870 de familii nevoiaşe din Alba primesc pachete cu alimente, prin Crucea Roşie

Publicat

Peste 870 de familii cu  o situaţie socială dificilă din Alba beneficiază, din iunie, de donaţii de alimente greu perisabile, în cadrul proiectului „Banca de Alimente”. Acţiunea se desfăşoară în mai multe judeţe din România, în cadrul proiectului iniţiat acum trei ani.

Începând din luna aprilie, 15.800 de familii sărace din judeţele Alba, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Caraş-Severin, Covasna, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomiţa, Neamţ, Olt, Sălaj, Tulcea, Teleorman, Vaslui şi Vâlcea primesc pachete cu alimente greu perisabile. Fiecare pachet conţine: conserve din carne, pateuri, orez, zahăr, ulei, făina, mălai, fasole uscată, bulion, paste făinoase şi biscuiţi. În total, vor fi distribuite aproximativ 150.000 kg de alimente.

Valoarea totală a proiectului „Banca de Alimente pentru încă 18 judete” este de 200.000 de euro, la care Cruca Roşie Română participă cu 50.000 de euro.

În judeţul Alba vor fi 877 de beneficiari, selectaţi în baza listelor primite de la primăriile din localităţile Alba Iulia, Sebeş, Cugir, Aiud, Teiuş, Blaj, Zlatna, Abrud, Ocna Mureş, Cîmpeni şi Baia de Arieş. La începutul lunii mai 2012, proiectul a debutat şi in judeţul Alba, iar distribuţia pachetelor se va derula începând cu a doua decadă a lunii iunie 2012.

Proiectul Crucii Roşii Române – „Banca de Alimente” se desfăşoară din 2009, cu colaborarea unor parteneri şi donatori, lanţuri de super şi hyper – marketuri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax