Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Peste 90 de persoane integrate pe piața muncii printr-un proiect realizat cu sprijinul AJOFM Alba

Publicat

Peste 321 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă au avut acces la servicii integrate de corelare a experienței profesionale și a aptitudinilor personale în cadrul unui proiect realizat cu sprijinul AJOFM Alba. Este vorba despre „Promovarea măsurilor active de ocupare”, un proiect cofinanțat din Fondul Social European prin POR în perioada 2010-2012.

Acesta a avut ca scop creșterea ratei de ocupare a șomerilor de lungă durată, a șomerilor tineri și a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă din Regiunea Centru a decursul a 24 de luni prin implementarea unui program integrat de măsuri active de ocupare. Proiectul se va finaliza în luna decembrie iar în toată această perioadă de derulare peste 300 de persoane și-au îmbunătățit capacitatea de ocupare profesională iar alte 96 de persoane au fost integrate pe piața muncii.

În cadrul proiectului a fost organizate întâlniri cu angajatori, vizite la companiile angajatoare precum și job-cluburi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax