Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste 900 de litri de ulei de motor uzat, găsiți de polițiști din Alba, la o firmă din Aiud, care avea sediu pe malul Mureșului

Publicat

Peste 900 de litri de ulei de motor uzat au fost indisponibilizați de către poliții din Alba, într-o acțiune la Aiud. 

Este vorba despre o acțiune care a avut loc miercuri  10 septembrie, la o firmă care are sediul pe malul râului Mureș. Rezultatele acțiunii au fost comunicate de reprezentații IPJ Alba, în buletinul de presă din 12 septembrie. 

Potrivit IPJ Alba, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase, împreună cu polițiștii din Aiud, au efectuat un control la punctul de lucru, situat pe malul râului Mureș, al unei societăți comerciale care desfășoară activități de sortare a balastului, cu privire la modul de respectare a normelor de protecție a mediului.

În urma controlului, au fost identificate mai multe recipiente în care se afla ulei de motor uzat, care erau depozitate direct pe sol și fără a fi protejate în spații securizate.

A fost luată măsura indisponibilizării cantității de 910 litri de astfel de deșeuri, iar polițiștii au întocmit dosar penal în cadrul căruia sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluarea măsurilor de eliminare totală a substanțelor și preparatelor periculoase care au devenit deșeuri și neluarea sau nerespectarea măsurilor obligatorii în desfășurarea activităților de colectare, tratare, transport, valorificare și eliminare a deșeurilor periculoase.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate