Connect with us
Publicitate

BLAJ

Peste cinci ani de închisoare pentru un cioban care a violat un băiețel, la o stână de pe lângă Blaj

Publicat

inchisoare

Un tânăr de 26 de ani care a violat un minor de doar 12 ani, din județul Alba, a fost condamnat la peste 5 ani de închisoare cu executare. 

Fapta s-a produs în vara anului 2021, undeva în luna iunie. Potrivit surselor alba24.ro condamnatul, Florin Nicolae B. era cioban la o stână din zona Blajului. 

La stâna respectivă era prezent și minorul de 12 ani.

La un moment dat, tânărul de 26 de ani l-a violat pe minor. Minorul a fugit, dar la scurtă vreme a povestit familiei ce s-a întâmplat.

În data de 28 iunie, Florin Nicolae B. a fost arestat preventiv, iar apoi a fost trimis în judecată pentru viol.

CITEȘTE ȘI: CAZ ȘOCANT la o stână de pe lângă Blaj: Un cioban ar fi violat un băiețel. Bărbatul a fost arestat preventiv

În data de 19 octombrie 2021 magistrații Tribunalului Blaj l-au condamnat pe acesta la 5 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru viol și 5000 de lei daune morale.

După decizia judecătorilor din Blaj, inculpatul a forumat apel. În urma formulării apelului, dosarul s-a mutat pe rolul instanței superioare, la Curtea de Apel Alba Iulia.

Dosarul a fost înregistrat în data de 5 noiembrie, iar o primă ședință de judecată va avea loc în data de 7 decembrie 2021.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. geluvoievod

    luni, 08.11.2021 at 18:57

    In urma finalizării procesului dacă i se menține încadrarea ar trebui pelanga pedeapsa cu închisoarea adăugată și pedeapsa suplimentara de castrare chimica.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax