Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Peste o mie de laptopuri distribuite de IȘJ Alba în școli din județ. Vor fi folosite de elevi la ore remediale

Publicat

Peste o mie de laptopuri au fost distribuite de Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Alba, din luna martie până acum, în școli din județ. Acestea vor fi folosite de elevi, în cadrul activităților remediale la școala online.

”În perioada martie-aprilie 2021, Inspectoratul Școlar Județean Alba a distribuit unităților de învățământ din județ 1192 laptopuri HP 255 G8 în valoare de 497.192 lei.

Acestea au fost furnizate în cadrul Proiectului privind învățământul secundar-ROSE, finanțat prin acordul de împrumut semnat între Guvernul României și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare”, a transmis IȘJ Alba.

Potrivit sursei citate, laptopurile au fost distribuite către 26 de unități de învățământ din județ, înscrise în programul ROSE și vor fi folosite de elevii înscriși în acest program în cadrul activităților remediale derulate în sistem on-line.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax