Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Peste o mie de șoferi sancționați pentru viteză, în Alba. Atenționările polițiștilor

Publicat

Săptămâna trecută, peste 1.000 de conducători auto au fost sancționați pentru viteză excesivă. Polițiștii recomandă prudență în trafic și respectarea regulilor de circulație, pentru a evita implicarea în accidente.

În perioada 9 – 15 august 2021, poliţiştii din structurile de poliţie rutieră din judeţul Alba, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, au acţionat în cadrul acţiunii Roadpol Speed, în scopul prevenirii accidentelor rutiere care se produc din cauza vitezei excesive sau neadaptate la condițiile de trafic.

În cadrul acţiunii, au fost verificate 1.843 de autovehicule și au fost aplicate 1.008 sancțiuni contravenţionale pentru depăşirea limitei legale de viteză. Față de 17 dintre conducătorii auto sancționați pentru viteză, a fost luată măsura complementară a suspendării permisului de conducere.

”Stimați conducători auto, regulile fizicii ne spun un lucru simplu, cu cât viteza este mai mare, cu atât scade timpul până la destinație. Dar tot ele ne mai spun un alt lucru la fel de simplu, cu cât viteza este mai mare, cu atât forțele implicate într-un accident rutier și implicit cele care acționează asupra corpului uman sunt mai mari, iar șansele de supraviețuire sau de recuperare scad și ele.

Conduceți prudent și respectați regimul legal de viteză! Cel mai important este să ajungeți cu bine la destinație!”, este mesajul IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax