Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste o sută de şoferi, amendaţi la Alba Iulia, pentru oprire neregulamentară şi alte abateri. Acţiune comună a poliţiştilor rutieri şi locali

Publicat

actiune politia alba Poliţiştii rutieri din Alba Iulia au aplicat, în trei zile, peste o sută de amenzi pentru oprire şi staţionare neregulamentară, dar şi alte abateri de la regulile de circulaţie. Măsurile au fost luate  în cadrul unei acţiuni de combatere a indisciplinei rutiere, organizată pe raza municipiului.

În perioada 24 – 26 august, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Locale Alba Iulia au desfăşurat, pe raza municipiului, o acţiune ce a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea indisciplinei privind oprirea şi staţionarea.

Cu ocazia acestei acţiuni, poliţiştii au aplicat 116 sancţiuni contravenţionale, din care 24 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 43 pentru oprire sau staţionare în loc interzis, 12 pentru traversare neregulementară şi 37 pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 16.785 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax