Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste o tonă de piese furate de la calea ferată Muncel-Baia de Arieş, găsite de poliţişti. Erau transportate de un bărbat din Sebeş, care le-a cumpărat de la hoţ

Publicat

Un bărbat de 41 de ani din Sebeş a fost depistat în trafic de poliţiştii din Baia de Arieş în timp ce transporta cu o autoutilitară peste 1.000 kg eclise, provenite de la terasamentul căii ferate dezafectate. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că eclisele au fost sustrase, la sfârşitul anului trecut, de către un bărbat din Baia de Arieş şi vândute cu 560 de lei.

Poliţiştii din Baia de Arieş au depistat în trafic, luni, o autoutilitară condusă de R.P., de 41 de ani, din municipiul Sebeş, care transporta cantitatea de 1.200   kg eclise, provenite de la terasamentul căii ferate  dezafectate, de pe tronsonul Muncel – Baia de Arieş.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că eclisele au fost sustrase, în perioada  octombrie-decembrie 2013, de către M.L., de 58 de ani, din Baia de Arieş şi vândute contra sumei de 560 de lei lui R.P..

Bunurile au fost indisponibilizate, iar faţă de M.L. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, precum şi în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax