Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste trei tone de alimente de bază, distribuite persoanelor vulnerabile din comunitate de Filiala Alba a Crucii Roşii

Publicat

cr

Crucea Roşie Română Filiala Alba a derulat în perioada premergătoare sărbătorilor de Crăciun o campanie de ajutorare a persoanelor vulnerabile din comunitate.

Astfel, peste 270 de familii din judeţul Alba au primit câte 12 kg de alimente de bază: făină, mălai, orez, fasole, ulei, zahăr, conserve, gris, paste etc, fiind distribuite peste 3.240 de kg de alimente.

De asemenea, peste 500 de copii din judeţ au primit cadouri surpriză, constând în jucării, dulciuri şi articole de îmbrăcăminte, donate de angajaţi cu suflet mare din cadrul Star Transmission şi Star Assemby, cărora le mulţumim în numele sutelor de copii cărora le-au adus un zâmbet pe buze în prag de sărbători.

Nici vârstnicii din cadrul serviciului de îngrijire socio-medicală la domiciliu al Crucii Roşii nu au fost uitaţi, aceştia fiind colindaţi de voluntarii organizaţiei noastre, care le-au oferit cozonaci şi fructe.

cr

Această campanie a fost organizată în colaborare cu Primăria Mun. Alba Iulia, Primăria Mun. Aiud, Primăria com. Galda de Jos, Primăria com. Ighiu, Primăria com. Ciugud şi Primăria com. Şona.

Aducem călduroase mulţumiri autorităţilor publice locale care şi-au manifestat deschiderea în a colabora cu organizaţia noastră pentru implementarea de proiecte umanitare în comunitate, companiilor Star Assembly şi Star Transmission, donatorilor din cadrul programului “Banca de alimente”, precum şi voluntarilor care s-au implicat în realizarea şi distribuţia pachetelor alimentare. Cu sprijinul acestora, am reuşit să aducem şi în acest an bucurie semenilor care se confruntă cu greutăţi materiale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax