Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Petiţie online pentru salvarea spitalului din Ocna Mureş de la reprofilare

Publicat

Cetăţenii din Ocna Mures au iniţiat o petiţie online, pentru salvarea spitalului din localitate de la reprofilare, în prezent fiind stânse 230 de semnături.

Pe baza unor analize privind indicatorii economici, Ministerul Sănătăţii a propus transformarea spitalului din Ocna Mureş în azil de bătrâni. Chiar dacă încă nu există o decizie concretă în acest sens, mai mulţi politicieni, sindicalişti şi reprezentanţi ai societăţii civile din judeţ au reacţionat la această propunere şi şi-au exprimat dezacordul cu privire la o posibilă reprofilare.

La baza nemulţumirilor sunt zecile de mii de oameni din zonă care vor rămâne fără servicii medicale specializate aproape de domiciliu.

La acest moment, Spitalul Ocna Mureş are 145 de angajaţi şi este printre puţinele instituţii care mai asigură locuri de muncă locuitorilor din Ocna Mureş.

Vezi AICI petiţia înaintată de ocnamureşeni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax